suomeksi     in English     på svenska

Olet täällä

Unityöskentely

Unet kertovat ihmisen tunteista, tarpeista, kokemuksista ja muistoista. Niiden tehtävä on tasapainottaa ja ohjata ihmistä lempeästi ja luonnollisesti sisältäpäin. Unessa ihminen on kosketuksessa omaan luovuuteensa ja piilotajuntaansa. Uni on ihmisen sisäinen tiennäyttäjä. Unityöskentely on itsetuntemusta ja henkistä kasvua vahvistava menetelmä, jonka avulla löytää kosketuksen sisimpäänsä ja syvään, hiljaiseen tietoon.

Maria Akatemian naistietoinen unityöskentely perustuu psykoterapeutti Anne Lindholm-Kärjen kehittämään menetelmään, johon ovat olleet vaikuttajina mm. Britt-Marie Perheentupa, C.G. Jung ja Montaque Ullman.

Uniryhmät

Unet avautuvat parhaiten ryhmässä. Naisten uniryhmässä unia ei tulkita, vaan niihin eläydytään omakohtaisesti. Ryhmä auttaa unennäkijää ymmärtämään itse omaa untaan ja tavoittamaan oman elämänsä käsikirjoitusta.

Yksilöunityöskentely

Unityöskentelyä voi sovitusti käyttää terapeuttisten keskustelujen tukena, tai keskustelut voivat perustua kokonaan unityöskentelyyn. Se sopii kenelle tahansa, joka on kiinnostunut unista ja haluaa syventyä oppimaan unen viestejä omasta sisäisyydestä. Unet auttavat lempeästi ihmistä tuntemaan ja ymmärtämään itseään opastaen suoraan sisäisen käsikirjoituksen äärelle. Erityisen hedelmällistä unityöskentely on elämän muutoskohdissa, koska unien avulla saa kosketuksen omiin piilotajuisiin puoliin, jotka parhaiten johdattavat oikeisiin elämän ratkaisuihin. Unityöskentely tukee ihmisen kykyä ratkaista itse oman elämänsä pulmia. Se on hyvin terapeuttista olematta terapiaa.

Tiedustelut, voit myös ilmoittautua alustavasti: Maria Lindroos, psykologi, uniryhmäohjaaja p. 050 588 0369 / maria.lindroos(at)maria-akatemia.fi