suomeksi     in English     på svenska

Olet täällä

Tiedote 3.5.2017: Keijunvarjo.fi tarjoaa tietoa tyttöjen väkivaltaisuudesta

Maria Akatemian ja Tyttöjen Talojen Keijun varjo -hankkeen oma verkkosivusto on tarkoitettu tytöille ja nuorille naisille, jotka tarvitsevat tukea tunteiden, itsehillinnän ja väkivallan kysymysten kanssa.

Osoitteessa www.keijunvarjo.fi 3.5.2017 avautuneen sivuston tavoitteena on jakaa tietoa tyttöjen väkivaltaisuuden erilaisista muodoista sekä tytöille ja heidän läheisilleen että tyttöjen parissa työskenteleville asiantuntijoille. Sivustolla on myös tietoa Keijun varjon toiminnasta sekä kysymyspalsta tunteistaan ja käytöksestään huolestuneille tytöille. 

Hankkeen oma chat on jo toiminnassa; tiistaisin klo 15–17 osoitteessa tyttojentalo.fi voi jutella luottamuksellisesti kahden kesken Keijun varjo -päivystäjän kanssa. Yhteydenottoja tytöiltä ja nuorilta naisilta on chatin kautta tullut jo jonkin verran, joten matalan kynnyksen avulle on selvästi tarvetta.  

Hankekoordinaattori Elina Rajaniemi kertoo, että sivuston ja koko hankkeen tavoitteena on myös rikkoa tabuja, joita usein liitetään tyttöjen ja naisten väkivaltaisuuteen. 

Lue tiedote tästä