suomeksi     in English     på svenska

Olet täällä

Naisten itsetuntemusryhmät

Maria Akatemian itsetuntemusryhmät ovat naisen sisäistä hyvinvointia ja naistietoisuutta vahvistavia, ohjattuja ryhmiä, jotka pohjautuvat oman sisäisen käsikirjoituksen tutkimiseen.
 

Syyskuussa 2017 on alkamassa äitien itsetuntemusryhmä, johon voit jo ilmoittautua alustavasti.

Äitiys on parhaimmillaan yksi syvimmistä iloa ja mielekkyyden kokemuksia tuottavista tehtävistä naisen elämässä. Pahimmillaan se voi olla uuvuttavaa uhrautumista, hukuttavia huolia, pahimman pelkoa ja raivokasta riittämättömyyttä. Äitiys kutsuu kasvuun ja antaa mahdollisuuden ymmärtää ihmisyyttä uudessa valossa.

Ryhmässä puhutaan äitiyden herättämistä monista tunteista sekä etsitään vastauksia kysymyksiin: Kuka olen ihmisenä, naisena ja vanhempana? Millainen on sisäinen käsikirjoitukseni? Mistä tunteeni kumpuavat, ja miten ne liittyvät kasvutarinaani? Miten hallitsen tunteitani? Mihin kipeitä tunteita tarvitaan? Tavoitteena on löytää avaimia oman näköiseen äitiyteen.

Kenelle    
Ryhmä on tarkoitettu naisille, jotka haluavat tiedostaa itseään syvemmin ja vahvistua vanhemmuuden tehtävässä. Mukaan mahtuu kahdeksan naista.

Hinta
vain 50 € helsinkiläiset, espoolaiset ja vantaalaiset äidit, kaupunkien tukema Maria Akatemian ryhmätoimintaa (norm.hinta 200 €)

Tiedustelut
laura.perheentupa@maria-akatemia.fi, puh. 040 755 9041

Alustava ilmoittautuminen
toimisto@maria-akatemia.fi / puh. 09 7562 2250