suomeksi     in English     på svenska

Olet täällä

Koulutus: Tulevaisuuden työnohjaaja 70 op /Helsinki

Perjantai, 2 syyskuu, 2016

Tulevaisuuden työnohjaaja
yhteisödynamiikan ja johtajuuden kehittäjänä 
(70 op)

Maria Akatemia ry:n työnohjaajakoulutus on ammatillinen täydennyskoulutus, joka vastaa tämän päivän työelämän tarpeisiin ja haasteisiin. Työnohjaaja nähdään yhteisödynamiikan ja johtajuuden kehittäjänä, työhyvinvoinnin vahvistajana sekä uusien työkalujen ja prosessien rohkeana kokeilijana muuttuvassa työelämässä. 

Koulutus antaa valmiudet toimia itsenäisenä työnohjaajana sekä kehittäjänä työyhteisöissä, ryhmissä ja yksilöiden kanssa. Maria Akatemian koulutus noudattaa Suomen työnohjaajat ry:n (STOry) asettamia kriteerejä työnohjaajakoulutukselle. 

Koulutus soveltuu opetus-, terveys-, sosiaali- ja yritysalan henkilöille jotka ovat muun muassa johtajuus-, vastuu-, kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä. 

Seuraava kaksivuotinen koulutus alkaa näillä näkymin syksyllä 2019. Lähiopetuspäiviä on 17 kertaa perjantaisin-lauantaisin sekä kahden tunnin ryhmäprosessi iltaisin. Koulutuksen hinta on noin 6 400 - 6 800€ osallistujamäärästä riippuen.

 Voit ilmoittaa kiinnostuksesi koulutukseen toimistoomme:
09 7562 2250 / toimisto(at)maria-akatemia.fi 
 

Lue, mitä Maria Akatemian työnohjaajakoulutuksen 2013-2015 käynyt Taru Antila kirjoittaa Katseita-blogissa.

Vi är tvåspråkiga. Läs mera i Tua Weckström-Lundells blogginlägg: Arbetshandledning - metod för att utveckla arbetssamfundskompetens och arbetsvälmående

Koulutuksen 2016-2018 esite

Koulutuksen peruutusehdot